​Παιχνίδι, τραγούδι, χορός, αστείρευτο κέφι και χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισαν το Μουσείο Νάσιουτζικ, που άνοιξε για 14η συνεχή χρονιά την αγκαλιά του στην όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, "Ελπίδα".

Η πρόεδρος του Συλλόγου "Ελπίδα", κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη συγκινημένη, αλλά και χαρούμενη ευχήθηκε «Καλές Γιορτές».

Με την μία έκπληξη να διαδέχεται την άλλη, εκατοντάδες παιδιά από 14 ιδρύματα της Αττικής, από την ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη "Ελπίδα" και παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα "Ελπίδα" διασκέδασαν με την ψυχή τους.

«Ένας φάρος χαράς για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη... Είναι ταυτόχρονα και μια κίνηση που δείχνει πως υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και προσπαθούν» δήλωσε στην κάμερα του Star Channel, ο Λεωνίδας Δραγουμάνος, Διευθυντής του Ιδρώματος Χατζηκώστα .

Αγαπημένοι καλλιτέχνες των παιδιών τραγούδησαν μαζί τους, χαρίζοντας τους μοναδικές στιγμές. Ανάμεσα τους ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Αποστολία Ζώη και η Ελένη Φουρέιρα.

Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να χορεύουν, να γελούν και να παίζουν, ενώ αργότερα στην μεγάλη αίθουσα του μουσείου Νάσιουτζικ απόλαυσαν τα γεμάτα λιχουδιές τραπέζια.

Το αστείρευτο κέφι των παιδιών παρέσυρε τους παρευρισκόμενους και όλοι μαζί διασκέδασαν με την ψυχή τους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR