​Ιστορίες του ελληνικού δημοσίου για γέλια και για κλάματα έρχονται για ακόμα μια φορά στο φως της δημοσιότητας.

Κτηνίατρος σε μεγάλο μαιευτήριο της Αθήνας έκανε εφημερίες ως παθολόγος, ενώ εντοπίστηκε και αναισθησιολόγος σε γενικό νοσοκομείο με πλαστό πτυχίο.

Μετά την περίπτωση του... μαϊμού γιατρού που χειρουργούσε επί σειρά ετών σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας το Star φέρνει στη δημοσιότητα και την περίπτωση… μαϊμού αναισθησιολόγου. Και οι δυο είχαν πλαστό πτυχία από πανεπιστήμιο της Νάπολης στην Ιταλία.

«Αναισθησιολόγος με πλαστό πτυχίο από την Νάπολη όπως και ο προηγούμενος, εργαζόταν σε μεγάλο νοσοκομείο… Είχε γίνει μια έρευνα και το πανεπιστήμιο της Ιταλίας μας έκανε βεβαίωση εγγράφως ότι ο γιατρός αυτός ουδέποτε είχε πάρει πτυχίο ιατρικής» ανέφερε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.

Η δεξαμενή με τις περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων που υπερβαίνουν τα όρια της παρατυπίας δεν έχει τέλος. Κτηνίατρος σε γνωστό δημόσιο μαιευτήριο έκανε εφημερίες στην παθολογική κλινική. Ποιόν εξέταζε και τί διάγνωση έκανε, αυτό παραμένει μυστήριο.

Και αν σας ακούγεται περίεργο ότι ένας κτηνίατρος εργάζεται σε μαιευτήριο αυτό είναι νόμιμο και σύνηθες. Τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας δεν έχουν τελειωμό. Γεγονός που πιστοποιεί ότ�� ο χώρος εξακολουθεί να νοσεί.