Υπό τον κίνδυνο τεράστιου περιβαλλοντικού προβλήματος τίθεται από την 1η Ιανουαρίου οι εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στην περιοχή του Ρέντη. Αιτία η παύση του καθαρισμού και της διαχείρισης όλων των αποβλήτων της Κεντρικής Λαχαναγοράς και Κρεαταγοράς με αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η υπάρχουσα υπεύθυνη εταιρεία που ασχολείται με τον καθαρισμό και τη διαχείριση των αποβλήτων της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών παύει τις υπηρεσίες της από 1/1/2016 με αποτέλεσμα περίπου 35 τόνοι αποβλήτων ημερησίως να συσσωρεύονται ανάμεσα στα καταστήματα των εμπόρων ελλοχεύοντας τεράστιο ζήτημα Δημόσιας Υγείας τόσο για τα τρόφιμα όσο και για το καταναλωτικό κοινό.

Οι περίεργες μεθοδεύσεις της υπάρχουσας διοίκησης του ΟΚΑΑ Α.Ε. φαίνεται να έχουν κωλυσιεργήσει τη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου που θα αναλάβει το μεγάλο αυτό έργο ζωτικής σημασίας με αποτέλεσμα έμποροι του οργανισμού αλλά και κάτοικοι της περιοχής να δηλώνουν τη δυσφορία τους για το εν λόγω ζήτημα.