​Η σπείρα που ληστεύει, δολοφονεί ηλικιωμένους και στην συνέχεια βάζει φωτιά στα σπίτια για να εξαφανίσει τα ίχνη της, επέστρεψε αυτή την φορά στην Άνδρο.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε σπίτι στο Γαύριο. Εκεί οι άνδρες αφού έσβησαν την φωτιά βρήκαν έναν 89χρονο νεκρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θύμα ήταν στραγγαλισμένο με μία ζώνη ή καλώδιο στ�� λαιμό του και είχε πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο.

Στην συνεχεία, οι δράστες φαίνεται πως έβαλαν φωτιά στο σπίτι στην προσπάθειά τους να κάψουν το πτώμα και να μην αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος.

Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 89χρονου άντρα υπήρχαν σπίτια συγγενών του θύματος και μόλις είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι έσπευσαν.

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα ξυπνά μνήμες από τον εφιάλτη της Αίγινας, όπου ληστές είχαν δολοφονήσει άγρια θεία και ανιψιό και στην συνέχεια έκαψαν το σπίτι προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Το έγκλημα στην Άνδρο παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με εκείνο της Αίγινας, γι’ αυτό τον λόγο οι αστυνομικοί και το λιμενικό έχουν ήδη αποκλείσει όλες τις εξόδους του νησιού και διεξάγουν εντατικές έρευνες.

Μάλιστα, έχει φτάσει ήδη στο νησί κλιμάκιο της Διεύθυνσης των εγκληματολογικών ερευνών.