Την Oγκολογική Mονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη, "Ελπίδα", επισκέφτηκε την Τρίτη ο παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς. Εκεί τον υποδέχτηκε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της Unesco και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος ενημερώθηκε για το έργο της "Ελπίδας", αλλά και την αμέριστη βοήθεια που παρέχει το νοσοκομείο σε παιδιά γειτονικών χωρών, δημιουργώντας γέφυρες σωτηρίας γι' αυτά.

«Ευχαριστούμε πολύ που μας δέχεστε εδώ στον οίκο της Ελπίδας, όπου επάξια η Ελπίδα φέρει την έννοια της ελπίδας γιατί δίνει σε αυτή την γενιά την ελπίδα», δήλωσε ο κ.Αμπάς.

Ο Παλαιστίνιος ηγέτης χάρισε στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη έναν πίνακα με την Παλαιστινιακή Ανατολή και επισκέφθηκε παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα, στα οποία έδωσε δώρα και ευχήθηκε για τις γιορτές.

Από την πλευρά της η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη του προσέφερε την τιμητική Πλακέτα του Συλλόγου "Ελπίδα", ενώ τον διαβεβαίωσε ότι το Ογκολογικό Νοσοκομείο θα δεχτεί παιδιά της Παλαιστίνης που πάσχουν από καρκίνο και θα τα βοηθήσει να νικήσουν σε αυτή τη δύσκολη μάχη για τη ζωή.

«Πιστεύουμε ότι η μάχη κατά του παιδικού καρκίνου μπορεί να γίνει πλατφόρμα της ενδυνάμωσης της φιλίας, της ειρήνης και της αλληλεγγύης ανάμεσα στους λαούς» δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ STAR