Ένα σπίτι στην Πρέβεζα τραβά την προσοχή των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο… αφού ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο εξωτερικό του είναι πράγματι εντυπωσιακός.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, "το σπίτι του Άι Βασίλη", όπως πλέον το έχουν ονομάσει τα παιδιά που το επισκέπτονται βρίσκεται στην οδό Μ. Μπότσαρη.

mpwxqga3.jpg
Η προσπάθεια των ιδιοκτητών ξεκίνησε πριν από 17 περίπου χρόνια, με την τοποθέτηση του μεγάλου άστρου που βρίσκεται στην κορυφή του σπιτιού, όπως περιγράφει ο ιδιοκτήτης Θωμάς Τσάκης.

Τρία μεγάλα δέντρα είναι στολισμένα στο σαλόνι, τα οποία o κ.Θωμάς τα μεταφέρει από την αυλή, κλαδεύοντας τα σε συγκεκριμένο σχήμα.

mpwxqga9.jpg
Κάθε χρόνο ο ιδιοκτήτης προσέθετε όλο και περισσότερα λαμπιόνια για να φτάσει σήμερα… τα 25.000 φωτάκια, τα οποία αναβοσβήνουν κάθε βράδυ!

Τώρα αν αναρωτιέστε πόσα πληρώνει στη ΔΕΗ; Όπως λέει ο ίδιος, τα ανάβει από το απόγευμα έως το βράδυ και το κόστος του ρεύματος είναι περίπου 10 λεπτά την ημέρα!

mpwxqga10.jpg
Ο κ. Θωμάς πλέον νιώθει υποχρέωσή του να στολίζει κάθε χρόνο το σπίτι του, μιας και δεν είναι λίγοι αυτοί που το ζητούν να το επισκεφθούν για να το δείξουν στα παιδιά του! Πάντως, οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες, ο κ. Θωμάς και η κ. Κατερίνα, δεν διστάζουν να ανοίγουν την πόρτα στους μικρούς επισκέπτες!

πηγή: pamepreveza