​Την ογκολογική μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ελπίδα επισκέφτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για να εκφράσει την αγάπη του και να δώσει την ευλογία του στα παιδιά που νοσηλεύονται.

Τον κύριο Ιερώνυμο υποδέχτηκε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Κάθε φορά που επισκέπτομαι αυτό εδώ το κέντρο της αγάπης, αναβαπτίζομαι. Υποχρέωση μας είναι να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους και να προσπαθούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους, τις δυσκολίες τους, αλλά όμως όταν είμαστε μπροστά στο παιδί, λυγίζουμε όλοι μας. Η αγάπη για το παιδί είναι πάνω από όλες τις άλλες τις αγάπες» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη συγκινημένη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την πολύτιμη συμπαράσταση και στήριξη του Αρχιεπισκόπου και των Ιεραρχών στα παιδιά της Ελπίδας και τις οικογένειες τους.

«Σας θεωρούμε πνευματικό μας πατέρα που με την αγάπη και τις άοκνες προσπάθειες σας αγκαλιάζετε όχι μόνο τα παιδιά με καρκίνο, αλλά όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας. Ταξιδεύετε από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια και συμπαράσταση» δήλωσε η Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "Ελπίδα", κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, απευθυνόμενη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Μαθητές του λυκείου και φοιτητές από τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών μοίρασαν δώρα, τα οποία έφτιαξαν μόνοι τους, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους στα παιδιά που μάχονται με τον καρκίνο.

«Εδώ η κυρία Βαρδινογιάννη είναι… ένα κέντρο αγάπης,αλλά και ένα σχολείο, στο οποίο όλοι σήμερα μάθαμε πάρα πολλά πράγματα. Διδαχτήκαμε και μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να σας εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας γι' αυτό που γίνεται εδώ» δήλωσε ο Αρχιμανδρίτης πατήρ και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Συμεών Βενετσιάνος.

Ο κύριος Ιερώνυμος επισκέφτηκε μαζί με την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τα δωμάτια των παιδιών, τους έδωσε την ευλογία του και τους ευχήθηκε “Καλά Χριστούγεννα”.

ΒΙΝΤΕΟ STAR