​Μια ανάσα από τις γιορτές και ολόκληρη η Ελλάδα έχει παραδοθεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων, καθώς Άι Βασίληδες, ξωτικά, νεράιδες και καλικάντζαροι, μας ταξιδεύουν στα ονειρικά, χριστουγεννιάτικα χωριά τους!

Τρίκαλα
Τα Χριστούγεννα στο «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα είναι μαγικά. Τα πονηρά ξωτικά, οι αλευροποντικούληδες Φουρναραίοι, οι σταρένιες Νεράιδες και οι δεκάδες οι βοηθοί τους, παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στον παραμυθένιο κόσμο τους...
Ο αλευρόμυλος των ξωτικών, το δεντροταχυδρομείο, το σπίτι του Άι Βασίλη, το μουσείο των μανιταριών, το εργαστήρι αναρρίχησης, το παγοδρόμιο, η γλυκιά αγορά και το πάρκο διασκέδασης συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό, που προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.
Δράμα
Ταξιδεύουμε πιο βόρεια για να ζήσουμε το όνειρο της Ονειρούπολης στη Δράμα, που μεγάλωσε και φέτος έγινε 12 ετών! Γι’ αυτό, λοιπόν, όλα μαζί τα ξωτικά, οργάνωσαν μια μεγάλη, μαγική γιορτή γεμάτη παιχνίδια, γλυκές λιχουδιές, παγοτσουλήθρες, τρενάκια, διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά και...όχι μόνο.
Θεσσαλονίκη
Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό που δεν χρειάζεται να... ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ έχει στηθεί για αυτό το Σαββατοκυριακο στην πλατεία Μετεώρων Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα γιορτινό διήμερο με μουσική, παιχνίδια, κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού, χορευτικές παραστάσεις, Άη Βασίλη, εργαστήρια και χειροτεχνίες. Μοναδικό αντίτιμο θα είναι η προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για το καλάθι κοινωνικής αλληλεγγύης.