​Ο φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Αποστολή" ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με μεγάλη ελληνική τράπεζα, που έχει στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του προγράμματος στήριξης μαθητών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Με ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης επισφραγίστηκε η συνέχιση και η επέκταση της συνεργασίας του φιλανθρωπικού οργανισμού Αποστολή με την Eurobank, που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

«Αυτή η προσπάθεια στοχεύει στο να σταθούμε πλάι στον φτωχό μαθητή, στο φτωχό παιδί που έχει τις δικές του ανάγκες και πρέπει εμείς που μπορούμε να βοηθήσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον κύριο διοικητή και τον κύριο υποδιοικητή για την πρόσκληση, για την εκδήλωση αυτή την σημαντική τη σημερινή και τη διάθεση να σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλο στην κοινωνία μας» δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας η τράπεζα ανακοίνωσε την αύξηση κατά 100.000 ευρώ της ετήσιας δωρεάς στο πρόγραμμα "Η αποστολή στηρίζει τους Μαθητές" που φτάνει έτσι τις 400.000 ευρώ τον χρόνο, τη συγκέντρωση συγκεκριμένων τροφίμων, καθώς και πολλές ακόμα δράσεις για την ανακούφιση χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα στην Ελλάδα της κρίσης.