​Σε μια κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, οι εργαζόμενοι των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τα παρέδωσαν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Νίκαιας που έχει καταγεγραμμένες 1.300 οικογένειες, οι οποίες έχουν άμεση ανάγκη.

«Πέντε χρόνια η ελληνική κοινωνία υποφέρει. Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που υποφέρουν πολύ περισσότερο, δεν έχουν καν τα αυτονόητα που χρειάζονται για την καθημερινότητα. Νομίζω στην περίοδο που ζούμε οι μεγάλες επιχειρήσεις πρέπει να δείξουν τον ανθρωπισμό τους» δήλωσε ο Πρόεδρος ΣΕΕΠ, Γιάννης Αληγιζάκης.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε την συνδρομή του ιδιωτικού τομέα και ο σύνδεσμος των εταιριών πετρελαιοειδών είναι πάρα πολύ σημαντικό που συνεισφέρει σε αυτή την κατεύθυνση» είπε ο δήμαρχος Νίκαιας- Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που οι εργαζόμενοι στις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα τα μετέφερε το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός που έχει σκοπό την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων σε αγαθά και υπηρε��ίες από προσφορές από ιδιώτες και εταιρίες.