​Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 75χρονου άνδρα στον Καραβόμυλο, πίσω από την οποία φέρονται να ήταν η οικιακή βοηθός του, ο σύντροφός της και ο κουμπάρος τους. Οι δράστες χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία ότι δήθεν ο άνδρας παρενόχλησε την κόρη τους και όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr και οι τρεις προφυλακίστηκαν.

Τι ισχυρίζεται η οικιακή βοηθός

Η 31χρονη Λαμιώτισσα έπαιρνε μαζί της τις ώρες που δούλευε στο σπίτι του ηλικιωμένου τα δύο παιδιά της. Την κόρη της 3,5 χρόνων και τον 2 ετών γιο της.

Την προηγούμενη ημέρα της δολοφονίας ο 75χρονος πήγε στο δωμάτιο που έβλεπαν τηλεόραση τα παιδιά και παρενόχλησε το κοριτσάκι της. Έγινε έξαλλη και του έκανε παρατήρηση. Φοβήθηκε και ήταν σε άσχημη κατάσταση. Στον σύντροφό της αποκάλυψε τι είχε γίνει την επόμενη ημέρα.
Τι ισχυρίζεται ο 42χρονος σύντροφός της οικιακής βοηθού
Μόλις η σύντροφός του, του είπε τι είχε συμβεί αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του 75χρονου να τους δώσει εξηγήσεις και να του πουν ότι η 30χρονη θα σταματούσε να δουλεύει για εκείνον. Ο ηλικιωμένος άρχισε να φωνάζει και διαπληκτίσθηκαν. Τότε θόλωσε, πήρε ένα μαχαίρι από το σπίτι και τον χτύπησε. Παράλληλα μετανιώνει για την πράξη του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία όμως, κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Στα σπίτια των κατηγορουμένων είχαν βρεθεί τρεις αλυσίδες που ανήκαν στον 75χρονο και 1.400 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Για το κοριτσάκι μου το έκανα» κραύγαζε ο φονιάς της Λαμίας που ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ τον 75χρονο
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στη Λαμία- Έσπασε το μαχαίρι από τη ΜΑΝΙΑ τους
Δολοφονία 75χρονου στη Λαμία:Τον ΕΣΦΑΞΑΝ η οικιακή βοηθός, ο σύντροφός της και ο κουμπάρος τους