Αν ο αλτρουισμός ήταν γυναίκα θα ήταν η Σούζαν, αν η ανθρωπιά είχε πρόσωπο θα είχε αυτό της Σάραντον. Αν κάποιος θέλει να λέγεται σταρ πρέπει και να είναι…

adfgadg.png
Και αυτή η υπέροχη γυναίκα είναι αληθινή σταρ. Άφησε τις υπέρλαμπρες τουαλέτες της στη ντουλάπα, φύλαξε τα διαμάντια και τα ζαφείρια της στην μπιζουτιέρα, αποχαιρέτησε τις γόβες της… έβαλε γαλότσες και φόρμα και ταξίδεψε για τη Λέσβο.

wgjtuyje.png
Εκεί άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά της για να κρύψει μέσα της τα πονεμένα προσφυγόπουλα που έπαιξαν κορώνα γράμματα τη ζωή τους κατά τον διάπλου του Αιγαίου. Χάρισε απλόχερα την αγάπη της, γιατί αυτή η γυναίκα έχει περίσσευμα για να χαρίσει

tyt.png
bmcbnmfh.png
Στάθηκε στα βράχια μαζί με τους άλλους εθελοντές (τους όχι τόσο διάσημους) και περίμενε τις βάρκες. Και μόλις τα παιδιά έφταναν έτρεχε να τους βάλει ζεστές κάλτσες και παπούτσια, να τους σκουπίσει τα δάκρυα, να τους δείξει πως υπάρχει για αυτά και μια άλλη πατρίδα…

adfgadg.png
«Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δει τι συμβαίνει σε αυτή τη γωνιά του πλανήτη. Πρέπει να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και να το καταλάβει. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πάψουν να είναι "κάποιοι άλλοι" και να γίνουν οι πρόσφυγες που χρειάζεται να σταθούμε δίπλα τους και να τους υποστηρίξουμε» δήλωσε στο ΑΠΕ η Σάραντον.

dmnbjh.png
«Ως μάνα τριών παιδιών καταλαβαίνω απόλυτα τι σημαίνει να είσαι μητέρα που κυνηγημένη από τον πόλεμο και την ανέχεια φτάνεις στην ακτή και υποχρεώνεσαι να κάνεις αυτό το αδιανόητο μεγάλο ταξίδι απλά και μόνο για να επιβιώσεις. Ας ελπίσουμε ότ�� σύντομα και οι χώρες που δε συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή της σωτηρίας όλων αυτών των ανθρώπων θα το κάνουν» κατέληξε.

czbvbv.png
Η Σούζαν Σάραντον έφτασε στη Λέσβο την Πέμπτη και επισκέφθηκε την περιοχή Σκάλα Συκαμνιάς, όπου συζήτησε για το προσφυγικό με εθελοντές και μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που επιχειρούν στην περιοχή.

dagdfgardfyrt.png
Επίσης, επισκέφθηκε τον καταυλισμό προσφύγων στον Καρά Τεπέ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η διάσημη ηθοποιός θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες στο νησί για να προσφέρει την βοήθεια της.
dfgsrtyr.png
fgsjty.png

«Θα περάσω εδώ τα Χριστούγεννα για να μάθω τις ιστορίες τους και να ακούσω αυτά που έχουν να πουν. 'Έτσι ώστε να μπορώ να εξηγήσω καλύτερα στον κόσμο, όταν επιστρέψω στην πατρίδα μου, πως είναι η κατάσταση και ελπίζω να μάθω. Είμαι εδώ για να τιμήσω τους παππούδες μου που ήταν μετανάστες» είπε η πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός.
rtuwrtyw.png

utyuetyuy.png
tyt.png
wgjtuyje.png


Της Ισμήνης Λέντζου