Οι γιορτές βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, όμως ο καιρός δείχνει...απρόθυμος να ικανοποιήσει τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, που περιμένουν το πράσινο φως από τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας. Πέντε με δέκα εκατοστά... φρέσκο χιόνι έχει στρώσει από την Τετάρτη στα χιονοδρομικά, που ευελπιστούν σε κάτι καλύτερο!

«Εμείς θεωρούμε ότι θα καταφέρουμε ίσως μια δυο μέρες πριν από τα Χριστούγεννα να δώσουμε μια δυο πίστες στον κόσμο, όπως πέρυσι» ανέφερε στο Star ο Θάνος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Κέντρου Καϊμακτσαλάν.

«Προσπαθούμε να ετοιμαστούμε όσο γίνεται περισσότερο για να δώσουμε κάποιες πίστες σε λειτουργία εν όψει Χριστουγέννων» δήλωσε από τη μεριά του ο Κώστας Παπαϊωάννου, διευθυντής εκμετάλλευσης του χιονοδρομικού κέντρου Καρπενησίου.

Εν τω μεταξύ, ευνοϊκότερη είναι η κατάσταση στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, που μέχρι στιγμής , φαίνεται η... τυχερή του Δεκεμβρίου!

«Εμείς ούτως ή άλλως στη βάση μας είχαμε 15 με 20 εκατοστά και στην κορυφή είχαμε πάνω από μισό μέτρο. Τις βασικές πίστες ,το διπλό, το τριπλό και το συρόμενο θα τις κρατήσουμε για όλες τις γιορτές» είπε ο Γιάννης Παπαχρήστος, διευθυντής χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας.

Η ψυχρή... εισβολή αυτών των ημερών, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα είναι μικρής διάρκειας και προς το παρόν χιόνια φαίνονται... ξανά στον ορίζοντα, λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου!