​Στην πεθερά του επιτέθηκε ένας 45χρονος Βολιώτης, καίγοντάς την μεταξύ άλλων με το τσιγάρο του στη μύτη!
Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που εκδικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο καταδίκασε τον άνδρα για το περιστατικό που συνέβη τον Ιούλιο του 2014 σε 16 μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, ο κατηγορούμενος επιτέθηκε στην πεθερά του κατά τη διάρκεια επίσκεψής του, για να δει το παιδί, όταν εκείνη τον ενημέρωσε για τα ασφαλιστικά μέτρα που θα έβγαιναν εναντίον του την επομένη μέρα.
Τότε, ο 45χρονος βγήκε εκτός ελέγχου, άρχισε να φωνάζει ότι εκείνη φταίει, την έριξε κάτω, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έκαψε στη μύτη με το τσιγάρο του και απείλησε ότι θα την «καθαρίσει»!
Στο Δικαστήριο εξετάστηκαν οι μαρτυρίες της εν διαστάσει συζύγου του, της 65χρονης πεθεράς του αλλά και ενός ακόμη οικογενειακού προσώπου.
Ο καταδικασθείς φιλοξενούταν στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του προκειμένου να δει το παιδί. Από την ακροαματική διαδικασία ακόμη, προέκυψε ότι κατά τη διάρκεια τσακωμού εκείνος τη χτύπησε και της έσπασε το ένα δάχτυλο του χεριού.
πηγή:taxydromos