Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Λέσβο εν έτει 2015!

Μία γυναίκα από το Πλωμάρι, η οποία έσπασε το πόδι της την ώρα που δούλευε στο χωράφι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με… αγροτικό επειδή τα δύο ασθενοφόρα που ήταν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ήταν σε ακινησία λόγω μηχανικής βλάβης!

Έτσι, όπως βλέπετε και στη φωτο- ντροπής που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο γιος της πήρε την κατάσταση στα χέρια του και ξεκίνησε τη διακομιδή της με αυτοσχέδιο φορείο πάνω στην… καρότσα του αγροτικού!

image.jpg
Παράλληλα, ειδοποίησε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Μυτιλήνη, το οποίο συνάντησε στη μέση της διαδρομής το αγροτικό, παρέλαβε την άτυχη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, από τη στιγμή που τραυματίστηκε η γυναίκα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πέρασαν μόλις… 3,5 ώρες!

Όπως εξήγησε ο γιος της, Γιάννης Λούπος στο «Καλημέρα Ελλάδα», «έχει σπάσει το καλάμι της! Πήρα το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου και μου είπαν ότι πρέπει να έρθει γιατρός, να κρίνει αν πρέπε�� να έρθει το ασθενοφόρο και το ασθενοφόρο θα ερχόταν μόνο από την Μυτιλήνη γιατί του Πλωμαρίου ήταν χαλασμένα!»

«O γιατρός που ήρθε είχε τελειώσει από τη βάρδιά του και ήρθε με δικό του αμάξι! Έκανε κοντά 1,5 ώρα να ‘ρθει! Ευτυχώς που έχω έναν ξάδερφο ο οποίος ήταν στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και ήξερε από πρώτες βοήθειες. Εδεσε το πόδι της με ξύλα και τσουβάλια, και το σταθεροποίησε! Μετά βρήκαμε αυτό το παλιοκρεβάτι, τη βάλαμε πάνω και βγάλαμε 500 μέτρα (από το χωράφι) μέχρι το δρόμο στα χέρια!» πρόσθεσε.

Ελλάς το μεγαλείο σου!