​Στο βίντεο βλέπετε το στάδιο του χόκεϋ έτσι όπως κατάντησε μετά από 2 μήνες φιλοξενίας των μεταναστών στους εσωτερικούς του χώρους. Ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Οι άνθρωποι της Ελληνικόν ΑΕ δεν πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας αυτές τι εικόνες καταστροφής σε όλους τους ορόφους των αθλητικών εγκαταστάσεων .

Η κάμερα του Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας μπήκαν και μέσα στις τουαλέτες. Η μυρωδιά ήταν ανυπόφορη. Παντού έβλεπες σκουπίδια. Όσοι τις χρησιμοποίησαν δεν σεβάστηκαν ούτε την τουαλέτα που προορίζεται για τους ανάπηρους,

Σκουπίδια υπήρχαν παντού ακόμη και πάνω στα εκατοντάδες κρεβάτια τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιηθούν και πάλι για την φιλοξενία των μεταναστών για να μεταφερθούν από το Ταε Κβο Ντο.

Κάποιοι χρησιμοποίησαν ακόμη και τους πυροσβεστήρες χωρίς να υπάρχει λόγος. Από χθες το βράδυ οι άνθρωποι του Ελληνικόν ΑΕ φορώντας μάσκες προστασίας καθορίζουν ό,τι μπορούν καθώς σε αυτό το στάδιο πρέπει φιλοξενηθούν πάνω από 500 άτομα.

Μάλιστα, για να μην επαναληφτούν τέτοιες εικόνες θα διατεθεί επιπλέον αστυνομική δύναμη. Μετά από τρεις μήνες σύμφωνα με τις υποσχέσεις του Υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής θα πρέπει οι χώροι στο Ελληνικό να ελευθερωθούν και να αξιοποιηθούν. Εννοείται ότι όλες οι εργασίες και η επισκευή πληρώνονται από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων.