​Είχε συγκλονίσει η δολοφονία ενός 75χρονου άνδρα μέσα στο ίδιο του το σπίτι στον Καραβόμυλο. Ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί δολοφονημένος με 10 μαχαιριές μέσα σε λίμνη αίματος.

Ακόμη πιο συγκλονιστικές είναι όμως οι λεπτομέρειες μετά την εξιχνίαση του άγριου φονικού.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο άτυχος Κώστας Ζήσης είχε ανοίξει τελικά μόνος του την πόρτα στους δολοφόνους του, αφού ανάμεσά τους ήταν η 31χρονη Λαμιώτισσα οικιακή βοηθός που τον «φρόντιζε», ο 42χρονος σύντροφός της και ο κουμπάρος τους!

Οι τρεις δολοφόνοι πήγαν αργά το βράδυ στο σπίτι του 75χρονου κι εκείνος της άνοιξε. Μαζί όμως με την οικιακή βοηθό μπήκαν και οι δυο άντρες. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος ήταν και σε ανάρρωση από σοβαρό τροχαίο, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Άλλος τον ακινητοποίησε, άλλος κρατούσε το στόμα κλειστό και άλλος μαχαίρωνε.

Η γυναίκα και ο κουμπάρος, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ομολογήσει. Ο σύντροφός της όμως αρνείται τα πάντα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πόσα χρήματα πήραν από το σπίτι του άτυχου παππού, οι ίδιοι κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από 3.000 ευρώ.

Η 31χρονη δεν ήταν παντρεμένη με τον 42χρονο, απλά συζούσαν για χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, ηλικίας περίπου 3, 5 και 2 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 31χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και έτσι οι αστυνομικοί άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης. Στην αρχή, η ίδια προσπάθησε να τα πάρει όλα πάνω της, στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι ήταν μαζί και οι δυο άντρες.

πληροφορίες και από lamiareport