​Το κέντρο του Πειραιά γεμίζει παιδικά χαμόγελα, μουσικές και χριστουγεννιάτικη διάθεση την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου! Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού θεάτρου στις 11:00 π.μ τo 4moms.gr, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, διοργανώνουν μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρά και μεγάλα παιδιά!
Το αγαπημένο συγκρότημα των παιδιών ΧΑΝΑΖΟΟ θα τραγουδήσει και θα διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους!
Από τις 11 το πρωί, όμως, τα παιδιά θα μπορούν να στολίσουν το δέντρο των ευχών, να γράψουν γράμμα στον Άη Βασίλη, να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και να κάνουν face painting με την βοήθεια των ειδικών του εκπαιδευτικού ομίλου ΠΡΑΞΙΣ και ΠΡΑΞΕΙΣ. Το σχολείο με έδρα τον Πειραιά όπου κάθε μαθητής βρίσκεται στο κέντρο του απολύτου ενδιαφέροντος των εκπαιδευτικών, ανακαλύπτοντας τα ταλέντα του και βελτιώνοντας τις αδυναμίες του κάθε μαθητή.
Ο ζωγράφος Στάθης Βατανίδης θα ζωγραφίσει μαζί με τα παιδιά και χορευτές hip hop θα δώσουν το δικό τους ξεχωριστό ρυθμό, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους! Η Χορωδία του Δημοτικού σχολείου ΠΡΑΞΙΣ και ΠΡΑΞΕΙΣ θα τραγουδήσει επίσης.

Την εκδήλωση συνδράμει και ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά με κλήρωση δωροεπιταγών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης στηρίζουμε το πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου PROLEPSIS για τη σίτιση μαθητών σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Με την αγορά ενός βιβλίου, μπλοκ ζωγραφικής ή παιχνιδιού και τον διπλασιασμό της δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Μέγα Δωρητή του Προγράμματος, προσφέρετε καθημερινά γεύμα σε ένα μαθητή για μία εβδομάδα (ή καλύπτετε ��η σίτιση ενός μαθητή που το έχει ανάγκη για 1 εβδομάδα).

Ο Πειραιάς φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου για μια αξέχαστη ημέρα γεμάτη νότες και χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη!