​Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε από το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι το «χρυσό» δελτίο του τζόκερ αγοράστηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στα Βραχνέικα σχετικά με τον υπερτυχερό ή την υπερτυχερή που κέρδισε τα 15,5 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι περισσότεροι μιλούν για μια γυναίκα επαγγελματία της περιοχής των Βραχνέικων που φέρεται να αγόρασε έτοιμο το τυχερό δελτίο των 2,5 ευρώ.

Πάντως στην φημολογία συμπεριλήφθηκε και το όνομα γνωστού πολιτικού.

Όπως είπε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ Όλγα Κορδά, δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός.

ResizerDCP2KF95.jpg
«Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» δήλωσε.

Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνείκων σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα ό��οι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».