​Ο κύριος Γιώργος μετά την επεισοδιακή του σύλληψη την Παρασκευή, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ξαναγύρισε σήμερα το πρωί στην οδό Τσιμισκή... με το καρότσι του! Μόνο που αύτη τη φορά η φουφού δεν άναψε καθώς δεν μπορεί πια να δουλέψει μέχρι να δικαστεί την Τρίτη.

«Φοβάμαι να βγω γιατί την Τρίτη έχω δικαστήριο. Αν με ξαναπιάσουν μπορεί να με χώσουν μέσα και πάλι θα φάω αλλά 10.000 ευρώ πρόστιμο. Φοβάμαι να βγω έξω», λέει στην κάμερα του Star.

Ο 62χρονος, ο οποίος είδε 7 αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν ως άλλο Αλ Καπόνε γιατί δεν είχε άδεια, νιώθει αγανακτισμένος!

«62 χρονών τι να κάνω; Να πάω να ζητιανεύω; Να πάω να κλέψω; Τι να κάνω; Βγάζω το μεροκάματο με τον ιδρώτα μου. Έρχομαι στις 10:00 και φεύγω στις 21:00 για να βγάλω ένα κομμάτι ψωμί. Ο κάθε καστανάς εδώ πέρα αν βγάλει 20 ευρώ κάνει τον σταυρό του» τονίζει.

Άδεια από το Δήμο Θεσσαλονίκης ο κύριος Γιώργος δεν μπορεί να βγάλει καθώς χρωστάει συνολικά σε ΤΕΒΕ και Εφορία πάνω από 140.000 ευρώ. Μπροστά στην κάμερα τον πιάνει το παράπονο… «Κυνηγάμε τον καστανά. Τι να πάρουμε από τον καστανά; Τα σκισμένα του παπούτσια»;

Ο υπερβάλλοντας ζήλος των αστυνομικών, επτά στον αριθμό και ένας γερανός, να συλλάβουν τον κύριο Γιώργο στην οδό Τσιμισκή ξεσήκωσε τις δυο τελευταίες ημέρες θύελλα αντιδράσεων. Υποστηρίζουν ότι έκαναν απ��ά το καθήκον τους καθώς υπήρχε καταγγελία για τον καστανά. Ήταν δε τόσοι πολλοί γιατί απλά φοβήθηκαν αντιδράσεις από το πλήθος.

Ο κύριος Γιώργος πάντως αύριο το πρωί θα δικαστεί επειδή πουλούσε κάστανα χωρίς άδεια και ελπίζει ο δήμος Θεσσαλονίκης να τον βοηθήσει να πάρει το πολυπόθητο χαρτί.