​Έντεκα μέρες πριν από τα Χριστούγεννα κι αυτό το Σαββατοκύριακο πολλές περιοχές της Ελλάδας φόρεσαν και...επισήμως τα γιορτινά τους, με εκδηλώσεις φωταγώγησης χριστουγεννιάτικων δέντρων, πυροτεχνήματα και παραμυθένια σκηνικά για μικρούς και μεγάλους.

Στο Αίγιο ο παγωμένος θρόνος της «βασίλισσας του χιονιού»

Αυτά τα Χριστούγεννα ο παγωμένος θρόνος της «βασίλισσας του χιονιού» βρίσκεται στο... Αίγιο, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στις περιπέτειες του Κάι, της Γκέρντα και της τρομερής βασίλισσας, που είχε... αλλεργία στην αγάπη!

Το «Πάρκο των Χριστουγέννων» άνοιξε για 4η χρονιά της πύλες του, πασπαλίζοντας με... μαγική χρυσόσκονη ένα υπέροχο σκηνικό γεμάτο παραμυθένιες δραστηριότητες, χορό, τραγούδι, γλυκές λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις.

«Τα παιδιά θα έχουν ασχολίες από το πρωί μέχρι το βράδυ με εικαστικά εργαστήρια, με τα ξωτικά μας που θα τους λένε παραμύθια, με τη νεράιδα που θα τους κάνει facepainting, θα υπάρχουν τα λιχουδόσπιτα που θα μπορούν και τα ίδια να μυούνται στη ζαχαροπλαστική , θα κάνουν κατασκευές και ζωγραφική» αναφέρει στο Star η Μαρία Τσουκαλά, πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης της Αιγιάλειας.

Φωταγωγήθηκε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Καλαμάτα

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας φωταγωγήθηκε και μαζί του....φωταγωγήθηκε με δεκάδες πυροτεχνήματα και ο νυχτερινός ουρανός της.

Ο πεζόδρομος του Αλμυρού στο Βόλο γέμισε α��φυκτικά μικρούς και μεγάλους, που περίμεναν να καλωσορίσουν και επισήμως το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Το κρύο ήταν τσουχτερό, οι καρδιές του κόσμου όμως ζεστάθηκαν, όταν χιλιάδες λαμπάκια έκαναν τη νύχτα μέρα.