​Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα για τους καταστηματάρχες μετά την έναρξη του εορταστικού ωραρίου. Οι καταναλωτές γέμισαν τους εμπορικούς δρόμους και τα εμπορικά κέντρα. Άλλοι από αυτούς έκαναν έρευνα αγοράς και άλλοι ψώνιζαν.

«Υπάρχει κάποια κινητικότητα στην αγορά από τους καταναλωτές, δείχνουν ενδιαφέρον. Είναι παρά πολύ καλές οι τιμές, υπάρχουν μεγάλες προσφορές, πολλά εμπορεύματα. Μπορεί ο καταναλωτής να ψωνίσει με λιγότερα χρήματα ακριβότερα εμπορεύματα.. Εμάς εδώ οι τιμές ξεκινάνε από 20 ευρώ έως 50» ανέφερε στην κάμερα του Star ένας καταστηματάρχης.

2418719.jpg
«Χθες που ήταν η πρώτη Κυριακή και τα καταστήματα ήταν ανοιχτά είχε πολύ κόσμο το κέντρο. Η αλήθεια είναι ότι έκαναν έρευνα αγοράς κοιτούσαν τις τιμές, όμως το κέντρο γέμισε κόσμο και αυτό είναι θετικό... Φέτος κατέβηκε πιο πολύς ο κόσμος συγκριτικά με πέρυσι» συμπληρώνει ένας άλλος.

Στην κάμερα του Star μίλησαν και καταναλωτές. Πολλοί από αυτούς εκτός από έρευνα αγοράς, αγόραζαν δωράκια σε φίλους και όχι στον εαυτό τους, καθώς ο μισθός τους δεν φτάνει.

«Δωράκια στις φίλες μου πήρα. Οι τιμές είναι καλές. Με λίγα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι. Όμως, δεν θα πάρω κάτι για μένα φέτος, πήρα όμως δώρα» σημειώνει μία κυρία.

2422190.jpg

Υπενθυμίζεται ότι τα μαγαζιά αυτή την εβδομάδα θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ ενώ το σαββατοκύριακο, θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα.