​Τουλάχιστον σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση της αποπλάνησης 9χρονου κοριτσιού από 56χρονο υπάλληλο της ΕΡΤ3.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία έχει προστεθεί ένα βίντεο μικρής χρονικής διάρκειας στο οποίο φαίνεται ο πατέρας της ανήλικης να παρακολουθεί το βιασμό του ίδιου του παιδιού και μάλιστα να επικροτεί τον παιδόφιλο.

Κάτι, το οποίο είχε υποστηρίξει στην απολογία του και ο δράστης, ο οποίος είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών. «Εκείνη την ώρα ήταν μπροστά και ο πατέρας, ο οποίος χειροκροτούσε. Εγώ ήμουν πολύ μεθυσμένος» φέρεται να είχε πει.

Μετά τα Χριστούγεννα, ο πατέρας της ανήλικης θα οδηγηθεί στην 2η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο ίδιος κατηγορείται για «απλή συνέργεια στην αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, από κοινού», ύστερα από ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω δίωξη στρέφεται κι εναντίον αγνώστου προσώπου το οποίο τράβηξε το αρρωστημένο βίντεο.