​Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ Όλγα Κορδά στα Βραχνέικα της Πάτρας, όπου βρέθηκε ο υπερτυχερός του Τζόκερ μίλησε στο STAR και είπε ότι δεν ξέρει ακόμα ποιος είναι αυτός που κέρδισε 15,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα τόνισε ότι μπορεί και να μην μάθει ποτέ ποιος είναι διότι, όπως είπε, συνήθως οι νικητές πηγαίνουν κατευθείαν στα κεντρικά του ΟΠΑΠ για να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους.

Επίσης, η Όλγα Κορδά ανέφερε ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών. Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχτηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Όμως, όπως είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός: «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν».

Μάλιστα το βράδυ της Κυριακής πολλοί νόμιζαν ότι η υπερτυχερή είναι �� ίδια η Όλγα Κορδά λόγω μιας ανάρτησής της στο Facebook.

vraxneika-korda-2.jpg

Η ιδιοκτήτρια του ΟΠΑΠ η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο, πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό και όλοι οι φίλοι της νόμιζαν ότι είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια του Τζόκερ!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και έχουν πληθυσμό 4.600 κατοίκους.