​Τρελαμένοι είναι όλοι με την σημερινή κλήρωση του Τζόκερ, καθώς μετά από 16 συνεχόμενα Τζακ Ποτ το ποσό έχει εκτιναχτεί στα 15,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πολίτες σπεύδουν σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα για να παίξουν με την τύχη τους, ελπίζοντας πως σήμερα στις 22:00, θα αλλάξει η ζωή τους και θα γίνουν… πλούσιοι! Ενδεικτικό της τρέλας που επικρατεί είναι πως λίγες ώρες πριν την κλήρωση παίζονται 18.000 στήλες ανά λεπτό!

Αν λοιπόν νιώθετε τυχερός μην χάνετε χρόνο τρέξτε να παίξετε. Όμως πριν συμπληρώσετε το δελτίο σας… δείτε κάποιες στατιστικές που θα σας βοηθήσουν, καθώς δείχνουν τα νούμερα που κληρώνονται πιο συχνά.

Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς. Το μπλε χρώμα σημαίνει ότι είναι λιγότερες οι φορές που έχει εμφανιστεί ο συγκεκριμένος αριθμός, ενώ όπου βλέπετε το κόκκινο είναι οι περισσότερες φορές. Αριστερά βλέπετε τους αριθμούς που αντιστοιχούν στο κάθε χρώμα, δηλαδή πόσες φορές έχει εμφανιστεί ο κάθε αριθμός στην περίοδο 16/11/1997 - 06/12/2015 (Πλήθος Κληρώσεων: 1878)

αρχείο λήψης.jpg