​Για πρώτη φορά δόθηκε στη δημοσιότητα το τι συνέβαινε πίσω από τις κάμερες όταν η διαβολική χήρα από την Κοιλάδα του Άργους, έψαχνε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» τον δολοφόνο του άντρα της, του άτυχου Θανάση Λάμπρου.

Η ίδια υποστήριζε ότι κάποιος σκότωσε τον άντρα της και πως ζούσε για την στιγμή που θα τον βρει. Μάλιστα, σε κάποια από τις εκπομπές είχε πει ότι φοράει ένα κολιέ- ταυτότητα με το όνομα του για να τον νιώθει κοντά της. Λίγες μέρες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι εκείνη ήταν αυτή που πάτησε την σκανδάλη δυο φορές και τον σκότωσε.

Αρχικά ομολόγησε ενώπιον εισαγγελέα, ωστόσο, στην συνέχεια αρνήθηκε τα όσα αρχικά είχε καταθέσει!

Τι συνέβαινε όμως πίσω από τις κάμερες όταν εκείνη μάθαινε πως ανοίγουν στόματα και ξαναζούσε το φρικιαστικό έγκλημα απ�� την αρχή;

Όπως βλέπετε, η χήρα έκανε νευρικές κινήσεις, πειράζοντας τα μαλλιά και το στόμα της ενώ ρωτούσε συνέχεια αν τα είπε σωστά και αν η απόδοση της στην εκπομπή είναι καλή. Μάλιστα, κάποιες φορές απευθυνόμενη στο δικηγόρο της οικογένειας έβγαζε την "οργή" της για το γεγονός πως πέρασε τόσος καιρός για να ανοίξουν κάποια στόματα.

Μετά από ένα τηλέφωνο μάρτυρα, η Αγγελική Νικολούλη την είχε καλέσει κοντά της και την είχε ρωτήσει αν είναι αλήθεια ότι τον είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν. Η χήρα, τότε, της είχε πει ότι είναι ψέματα και πως απλά ο άτυχος καπετάνιος είχε κοπεί, λέγοντας της χαρακτηριστικά «θα ακούσεις πολλά ακόμη».

Η χήρα έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Τραγική φιγούρα της ανατριχιαστικής υπόθεσης η 10χρονη κόρη του ζευγαριού, που πλέον μεγαλώνει με τους παππούδες και τη θεία της.