Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, συνδράμουν στο έργο του Χαμόγελου του παιδιού που προσφέρει χαρά για 20 συναπτά έτη, διοργανώνοντας μία γιορτή για τους μικρούς μας φίλους!

Στόχος να συγκεντρωθούν χρήματα και υλικά (ρουχισμός, τρόφιμα, παιχνίδια, σχολική ύλη κλπ) για τις δράσεις του Οργανισμού.

υθκρκρθκ.jpg

Μαζί με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο studio για να ενισχύσουν την προσπάθεια, βρίσκονται οι δημοσιογράφοι του Star, κα Μάρα Ζαχαρέα, κος Παναγιώτης Στάθης, αλλά κι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως �� Κώστας Βουτσάς με τη σύντροφό του Αλίκη Κατσαβού, οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Άρης Πλασκασοβίτης και οι τραγουδιστές Σοφία Βόσσου, Ραλλία Χρηστίδου, Νικόλας Καραγκιαούρης, Μαυρίκος Μαυρικίου, που τραγουδούν ζωντανά με τον Στέφανο Κόκκαλη να τους συνοδεύει στο πιάνο.

Στο Star, όμως, βρέθηκε και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, κ. Κώστας Γιαννόπουλος , ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για «μια μεγάλη γιορτή από τα παιδιά, από τους μεγάλους, από τους εθελοντές, αλλά και από τους τετράποδους φίλους μας» που πρόκειται να χαρίσει ένα «μεγάλο χαμόγελο» σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: