Τι θα λέγατε αν ξυπνούσατε μια μέρα κατά 52.747€ ευρώ πλουσιότεροι; Ξέρουμε ότι θα το θέλατε πολύ, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο σε όσους χαμογελά η τύχη! Όπως για παράδειγμα, στους δύο υπερτυχερούς που έπαιξαν τζόκερ και κέρδισαν σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα.

Στις δύο αυτές πόλεις βρέθηκαν τα δύο δελτία που κερδίζουν στη δεύτερη κατηγορία, από 52.747€ το καθένα. Στα Γιάννενα το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο των κυρίων Δημήτρη και Δημοσθένη Τζιμογιάννη, ενώ στην Ηγουμενίτσα σε εκείνο του Βασίλη Κωνσταντάκου, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 108.

Βέβαια, οι τυχεροί αισθάνονται και λίγο… άτυχοι, αφού μάντεψαν σωστά τους 5 αριθμούς, αλλά έχασαν τον αριθμό 9 του τζόκερ που θα τους έδινε τα 11.000.000€ του χθεσινού τζακ ποτ!

Αναλυτικά οι αριθμοί που βγήκαν στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ και η διαλογή:

σδφβσαδφβαφβ.jpg

Δείτε ποιοι είναι οι αριθμοί που εμφανίζονται συχνά στις κληρώσεις αλλά και τα συστήματα που αυξάνουν τις πιθανότητές σας να πάτε στο ταμείο, αλλά και τις στατιστικές αναλύσεις που ακολουθούν, όπου εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 08/11/2015, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς. Το μπλε χρώμα σημαίνει ότι είναι λιγότερες οι φορές που έχει εμφανιστεί ο συγκεκριμένος αριθμός, ενώ όπου βλέπετε το κόκκινο είναι οι περισσότερες φορές. Αριστερά βλέπετε τους αριθμούς ��ου αντιστοιχούν στο κάθε χρώμα, δηλαδή πόσες φορές έχει εμφανιστεί ο κάθε αριθμός στην περίοδο 16/11/1997 - 08/11/2015 (Πλήθος Κληρώσεων: 1870).

δσφβσδβσδφ.jpg