​Ισχυρή αστυνομική δύναμη είναι γύρω από το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο όπου έχουν μεταφερθεί εκατοντάδες πρόσφυγες. Οι αστυνομικοί ελέγχουν το χώρο ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ απομάκρυναν οδηγούς ταξί που είχαν παρκάρει απ’ έξω, ενώ θα κάνουν συνέχεια ελέγχους καθώς εκφράζονται φόβοι πως οι οδηγοί θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τους απελπισμένους μετανάστες που θέλουν να φύγουν από το γήπεδο.

Στο γήπεδο έχουν έρθει και κλιμάκια του Ερυθρού Σταυρού για να περιθάλψουν τους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες καθώς πολλοί από αυτούς είναι άρρωστοι.

Την ίδια στιγμή, οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο δεν είναι κατάλληλες για να ζήσει κάποιος. Όπως βλέπετε στο βίντεο του Star, οι τουαλέτες έχουν μετατραπεί σε έναν γιγαντιαίο κάδο απορριμμάτων.

Στον κύριο χώρο του γηπέδου οι δυόμιση χιλιάδες μετανάστες οι οποίοι έφτασαν την Τετάρτη από την Ειδομένη έχουν απλώσει παντού τα σκεπάσματα τους για να μπορέσουν να κοιμηθούν.

Το Ταε Κβο Ντο ωστόσο θα είναι διαθέσιμο για λίγες μέρες ακόμα και είναι φανερό πως η κυβέρνηση δεν έχει μέχρι στιγμής κανένα σχέδιο για το που θα εγκατασταθούν οι περίπου 200 μετανάστες.

Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου ενώ με ανοιχτή επιστολή τους προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, οι δήμαρχοι Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού-Αργυρούπολης και Φαλήρου, αναφέροντας ότι δεν μπορούν να φιλοξενήσουν εκεί τους μετανάστες!