Το πάλεψε για μέρες, αλλά δεν τα κατάφερε ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Οινιαδών, Θοδωρής Τρυφιάτης, και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης, 8 Δεκεμβρίου.

Ο νεαρός, που από το βράδυ της Παρασκευής (27/11) έδινε «μάχη» με το θάνατο, υπέκυψε τελικά στα σοβαρά του τραύματα, μετά από τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του, ρίχνοντας σε βαρύ πένθος τους οικείους του, την ομάδα του, αλλά και όλη την ποδοσφαιρική Αιτωλοακαρνανία.

Ο τραυματισμός του 17χρονου Θοδωρή ήταν ανεπανόρθωτος και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου στο Ρίο, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, στο θώρακα και στα χέρια.

22c63707956adad10c8ce5e77d986d08_L.jpg

Ο Θοδωρής ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια μέχρι που την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, η πυκνή βροχή τον εμπόδισε να δει ένα σταθμευμένο φορτηγό στον κεντρικό δρόμο του χωριού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η μία μετά την άλλη, ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή, που θα κηδευτεί στις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) στον Άγιο Νικόλαο Γουριάς.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι στέλνουν σπαρακτικά μηνύματα στη σελίδα του 17χρονου στο facebook και όλοι προσπαθούν να στηρίξουν τους γονείς του που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.