​Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμ��ύς ήδη κινούνται πολλές πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Βόλος, Αγρίνιο, Τρίκαλα αλλά και άλλες πόλεις ήδη έχουν φωταγωγηθεί και αλλάζουν την εικόνα τους.

Οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους που προσπαθούν να ξεφύγουν έστω και για λίγο από την καθημερινότητα και τα προβλήματα της.

Με την εμβληματική αργώ να φωταγωγείται ξεκίνησαν στον Βόλο οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά.

Με μια φαντασμαγορική γιορτή η πόλη πλημμύρισε από φως. Κεντρικοί δρόμοι και πλατείες ντύθηκαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Το δικό της χριστουγεννιάτικο χωριό απέκτησε και η Αλεξανδρούπολη το οποίο σύντομα θα ανοίξει τις πύλες του για να δώσει χαρά σε παιδιά ��αι μεγάλους.

Η φάτνη στην είσοδο του χωριού, τα έλκηθρα αλλά και τα παιχνίδια αλλάζουν την εικόνα της πόλης που γίνεται γιορτινή.

Το δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγώγησαν οι κάτοικοι στο Αγρίνιο. Με την αντίστροφη μέτρηση εκατοντάδες χιλιάδες λαμπάκια πλημμύρισαν την πό��η με φώς.

Το ύψους 30 μέτρων φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και πάλι στα Τρίκαλα. Η νεράιδα Σταρένια, ο Αϊ Βασίλης, οι αλευροποντικούληδες υποδέχτηκαν τους εκατοντάδες Τρικαλινούς και επισκέπτες στο πάρκο του Μύλου των Ξωτικών.

Μάλιστα, το δέντρο όπως είπε και ο δήμαρχος τα κατάφερε και παρά τα προβλήματα συνεχίζει και μεγαλώνει.