​Τη Δευτέρα θα κάτσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην Κω, ένας 54χρονος και ένας 46χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για σωματεμπορία και επιχείρηση ασελγούς πράξης.

Όλα ξεκίνησαν μετά από πέντε χρόνια, όταν μία 42χρονη από την Κέρκυρα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 54χρονος, ο οποίος διατηρεί μπαρ όπου εργαζόταν εκείνη, προσπάθησε να την βιάσει.

Τον Απρίλιο του 2010 εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και κατήγγειλε πως στη μία τα ξημερώματα της 24ης Απριλίου 2010, ο εργοδότης της την στρίμωξε σε ένα χώρο του μαγαζιού και προσπάθησε να την βιάσει.

Επίσης, υποστήριξε πως ενώ έκλεινε το μαγαζί και πήγε να την πληρώσει την απείλησε, την έβρισε και της προκάλεσε σωματικές βλάβες για οικονομική τους διαφορά.

Μετά την καταγγελία, εκείνος και ένας 46χρονος πελάτης του μπαρ συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το τοπικό rodiaki.gr, ο 54χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα οφείλονται στο ότι εκείνος και ο πελάτης αρνήθηκαν να της δώσουν τα λεφτά που εκείνη ήθελε.

Ό��ως είπε, την τελευταία μέρα εργασίας της, εκείνη πλησίασε τον 46χρονο και παρήγγειλε σαμπάνια. Ο πελάτης ακύρωσε την παραγγελία, ωστόσο, εκείνη φέρεται να ζητούσε τα ποσοστά από την σαμπάνια.