Νέες δηλώσεις που θα προκαλέσουν σφοδρές αντιδράσεις έκανε ο Φαήλος Κρανιδιώτης για τον σύντροφο του Μηνά Χατζησάββα, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν μερικές ημέρες.

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «αξύριστη χήρα» τον σύντροφο του Χατζησάββα και γνωστό ηθοποιό Κώστα Φαλελάκη, προκαλώντας μεγάλη οργή σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και συναδέλφους του εκλιπόντος, ξαναχτύπησε με.. νέα προκλητικά σχόλια.

«Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και δεν έκανα καμία κριτική σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Καταρχήν, όποιος δεν αντέχει την καυστικότητα του σχολίου, όταν λέει κάτι δημόσια και κρίνεται δημόσια, τότε είναι σε λάθος χώρα. Σε αυτή τη χώρα, ότι δημόσια λέγεται, δημόσια κρίνεται. Αυτό που σχολίασα εγώ ήταν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, του ότι κάποιος άνθρωπος πανάξιος στην τέχνη του, όλη του τη ζωή δεν είχε πει τίποτα για όλα αυτά και ξαφνικά με κάμερες και μεγάφωνα ακούμε όλα αυτά που ειπ��θηκαν. Είναι ένα κατασκεύασμα της πολιτικής ορθότητας, το οποίο θέλουν με τσαμπουκά να το επιβάλλουν στην πλειοψηφία. Ότι η διαφορετικότητα, τελικά είναι κανονικότητα» δήλωσε ο κ.Κρανιδιώτης, καταγγέλλοντας την επίθεση που δέχεται ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα οποία εκείνος ανήρτησε πρώτος το σχόλιο για τον κύριο Φαλελάκη μόνο λίγες ώρες αφότου είχε κλείσει για πάντα τα μάτια ο Μηνάς Χατζησάββας.

«Αυτό που είναι αξιοσημείωτο να δει κανείς στον τοίχο μου στο facebook,είναι τον φασισμό και την χυδαιότητα των αντιδράσεων.... Δεν λογόκρινα κανέναν. Δέχομαι απειλές και ύβρεις από διάφο��ους γελοίους, οι οποίοι δείχνουν ποιοι είναι οι πραγματικοί φασίστες. Όπου μα�� λένε στην ουσία ότι υπάρχουν κάποιες κατηγορίες ανθρώπων, οι οποίoι είναι εκτός κριτικής και ότι δεν μπορούμε να αρθρώνουμε λόγο, διαφωνώντας με τις δημόσιες συμπεριφορές τους, διότι τότε είμαστε φασίστες και ομοφοβικοί» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει μετανιώσει για όλα αυτά που δήλωσε.

«Εγώ δεν είμαι από αυτούς που κάμπτονται εύκολα, εμμένω στην άποψή μου και μπορώ να σας πω ότι η αντίδραση από τον μέσο απλό άνθρωπο ήταν τελείως διαφορετική, από αυτήν που θα ήθελε αυτή η μειοψηφία, η οποία προσπαθεί να επιβάλλει τα δικά της γούστα και τις δικές της φασιστικές συμπεριφορές και μιλάω για το πώς το χρησιμοποίησαν αυτοί. Δηλαδή ότι το προοδευτικό τάχα μου, δήθεν, είναι αυτό. Το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμα του καθενός να προβάλλει τη σεξουαλικότητά του, αρκεί να μην προβάλλεται ως αρετή» τόνισε ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

«Εμένα αυτό που με ενόχλησε ήταν μια αδιακρισία που δεν χρειαζόταν. Αν ο άνθρωπος αυτός ήθελε να τα πει αυτά, θα τα είχε πει σε όλη του τη ζωή. 69 χρόνια έζησε, αν ήθελε θα είχε δώσει μια συνέντευξη, θα είχε πει κάτι. Αυτή ήταν η δική μου κριτική, δεν το θεώρησα ζήτημα μεγάλης σημασίας, αλλά είχε πολύ πλάκα η αντίδραση. Ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει, αλλά η κριτική σε αυτά τα οποία κάνει, δεν μπορεί να απαγορεύεται επειδή έχει μια συγκεκριμένη διαφορετικότητα» πρόσθεσε ο κ.Κρανιδιώτης.