​Μια νέα και πολύ σημαντική μαρτυρία που έρχεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, έφερε στη δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη.

Όπως θα δείτε και στο video, μάρτυρας-κλειδί με αλλοιωμένη φωνή, υποστήριξε στην εκπομπή πως έχει στην κατοχή του φωτογραφίες με το άψυχο κορμί του Βαγγέλη Γιακουμάκη, από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός, πριν καν φτάσει εκεί ο ιατροδικαστής.

Η Αγγελική Νικολούλη, εξήγησε πως οι εν λόγω φωτογραφίες, δείχνουν την πρώτη εικόνα του παιδιού όπως τον αντίκρισαν κάποιοι εκεί που πήγαν (πριν πάει ο ιατροδικαστής) και δεν προέρχονται από την δικογραφία.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ:

«Είναι στην κατοχή μου πάρα πολύ καιρό αυτές οι φωτογραφίες. Από ένα σημείο και μετά ήταν φωτιά στα χέρια μου. Το έναυσμα για να τις δώσω τώρα σε ένα άτομο που εμπιστεύομαι (στην εκπομπή σας), ήταν όταν άκουσα ότι στην ιατροδικαστική έκθεση δεν αναφέρεται πουθενά το σημείο για το σπασμένο κόκαλο πάνω στον ώμο. Θεώρησα ότι για κάποιο λόγο δεν θέλουν να το αναφέρουν. Ούτε στην δικογραφία αναφέρεται πουθενά. Οι φωτογραφίες αυτές είναι αληθινές και είναι οι πρώτες που τραβήχτηκαν πριν φτάσει στο σημείο ο ιατροδικαστής. Το παιδί βρέθηκε με την μπλούζα σηκωμένη. Η κοιλιά του είναι εντελώς άθικτη. Ναι ήταν φαγωμένο στο λαιμό σε πολύ άσχημη κατάσταση το παιδί, αλλά καθόλου στα χέρια, στην κοιλιά ή στα πόδια».

Σύμφωνα με την παραπάνω μαρτυρία, τα ερωτήματα που προκαλούνται είναι πώς έσπασε το κόκαλο (αφού δεν είναι δυνατόν αυτό να συνέβη από επίθεση ζώων), αν υπήρξε εμπλοκή άλλων ατόμων, και αν τελικά ήταν εγκληματική ενέργεια.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ:

Απαντώντας στ��ν ερώτηση αν υπάρχει το ενδεχόμενο ο νεαρός φοιτητής να μεταφέρθηκε στο σημείο (όπου τον βρήκαν νεκρό), ο Δημήτρης Μπούκας λέει:

«Είναι κάτι που ακούγεται πράγματι αλλά όχι από αρμόδια χείλη. Θεωρούμε ότι και η πτυχή αυτή, σίγουρα θα ερευνηθεί, όσο και αν φαίνεται απίθανη. Εάν η ανεύρεση είχε γίνει στις αμέσως επόμενες ώρες ή ημέρες, τα αποτελέσματα θα ήταν απολύτως ασφαλή. Όπως θυμάστε, ο κύριος Βουγιουκλάκης (ο ιατροδικαστής), είπε πως φαίνεται να είναι αυτοκτονία. Δεν έχει καταλήξει σε απόλυτο βέβαιο συμπέρασμα».
Για το σπασμένο κόκαλο στον ώμο, υποστηρίζει πως «δεν υπάρχει τέτοια αναφορά για κάταγμα. Προφανώς υπάρχει κάποια φωτογραφία που δεν έχω δει εγώ», ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει πως η μπλούζα του Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν όν��ως σηκωμένη και η κοιλιακή χώρα άθικτη, καταλήγοντας ότι λέγοντας πως τα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση θα ερευνηθούν από την ανακρίτρια»..

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO TI ΛΕΕΙ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.