​Τα στοιχεία και φωτογραφίες του 56χρονου από την Θεσσαλονίκη ο οποίος ασελγούσε σε ένα 9χρονο κοριτσάκι, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον Σερασίδη Αρσένιο του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στις 02 Δεκεμβρίου του 1959 στη Γεωργία.

04122015_dimosiopoiisi_002.jpg
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 02-01-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

04122015_dimosiopoiisi_001.jpg

Η ανατριχιαστική υπόθεση και το κοριτσάκι που έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του

Ο παιδόφιλος, εργαζόταν στην ΕΡΤ3 και έκανε παρέα με τους γονείς του ανήλικου κοριτσιού. Ωστόσο, φαίνεται πως άρχισε να βλέπει το κοριτσάκι διαφορετικά και για αυτό άρχισε να ασελγεί πάνω στο κορμάκι του.

Ο ίδιος, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, υποστήριξε στην ανακρίτρια πως οι γονείς της γνώριζαν το ότι ασελγούσε στην ανήλικη και μάλιστα, ο πατέρας της τον χειροκροτούσε.

Ο 56χρονος ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού ενώ παραδέχθηκε πως έχει στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό και με την 9χρονη. Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια πως παγιδεύτηκε και έπεσε θύμα των γονιών που του αποσπούσαν χρήματα. Όταν αυτό σταμάτησε όπως ο ίδιος υποστηρίζει, οι γονείς στράφηκαν εναντίον του.

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε, ύστερα από καταγγελία που έκανε γνωστός του στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.