​Μία ακόμη υπόθεση ασέλγειας έρχεται στη δημοσιότητα μετά την εξιχνίαση της από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και πραγματικά συγκλονίζει!
Ένας άνδρας, 53 ετών κατηγορείται ότι προέτρεπε την 16χρονη κόρη της πρώην γυναίκας του να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης επί 5 χρόνια και στη συνέχεια ασελγούσε εις βάρος της! Δεν έμενε όμως μόνο εκεί. Ο πατριός της ανήλικης επικοινωνούσε μαζί της, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, αξιώνοντας την απ��στολή γυμνών και ημίγυμνων φωτογραφιών, της ιδίας και ανηλίκων κοριτσιών φίλων της.
Η 16χρονη και η μητέρα της κατήγγειλαν τον 53χρονο για τις κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις του.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή - διαδικτυακή έρευνα των στοιχείων και δεδομένων, προς διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης.
Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 53χρονου, όπου και ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στις καταγγελλόμενες πράξεις.
Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων (CD-DVD), που περιείχαν σκληρό πορνογραφικό υλικό μεταξύ νεαρών ενηλίκων γυναικών και ηλικιωμένων ανδρών και φορητή ηλεκτρονική συσκευή - ταμπλέτα (tablet).
Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση, θα υποβληθεί στην Αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ η εμπλοκή του 53χρονου σε ομοειδείς ή συναφείς πράξεις ερευνάται.