​Ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για να αρπάξουν τον μικρό θησαυρό, κάπου 90 χιλιάδες ευρώ που όπως πίστευαν, ήταν κρυμμένα μέσα στην μονοκατοικία των δύο θυμάτων στην Αίγινα.

Χρήματα σε δεσμίδες από την πώληση ενός σπιτιού που οι φήμες ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους ο 44χρονος ανιψιός και η 70χρονη θεία του που βρέθηκαν φρικτά δολοφονημένοι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Οι αδίστακτοι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας με μια μεγάλη πέτρα. Αιφνιδίασαν τον 44χρονο και την 70χρονη θεία του και άρχισαν να τους χτυπάνε βάναυσα για να αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα τα χρήματα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα χτυπήματα, παρ' ότι ήταν βίαια, δεν ήταν όμως θανατηφόρα. Τα δύο θύματα έχασαν τη ζωή τους από τ�� εγκαύματα και την εισπνοή της φλόγας, όταν οι δράστες τους περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά για να τους κάψουν ζωντανούς.

Στα εργαστήρια εγκληματολογικών ερευνών έχουν μεταφερθεί για έρευνα αρκετά στοιχεία από τον τόπο του διπλού εγκλήματος, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η ταυτότητα των δολοφόνων. Όπως λένε οι αστυνομικοί, οι δράστες έψαξαν τα πάντα για να βρουν τα χρήματα. Έσκισαν με μαχαίρι όχι μόνο τα στρώματα και τους καναπέδες αλλά ακόμη και τους ζωγραφικούς πίνακες στους τοίχους.