Σε μία εποχή σκοτεινή, ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι εδώ για να δώσουν φως. Όλοι μαζί, μπορούμε να αντιδράσουμε και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στο να κάνουμε τη διαφορά, να παρασύρουμε τον κόσμο στην προσπάθειά μας και να κάνουμε αυτό το 3ήμερο την αρχή μιας πιο φω��εινής κοινωνίας.

Η 3ήμερη εκδήλωση εθελοντισμού της GloVo πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, με τίτλο “Light the dark!” και ξεκινάει σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

untitled.png
Για τρεις συνεχόμενες ημέρες, το Six d.o.g.s θα γεμίσει από εθελοντές της GloVo, παλιούς και νέους, για τρεις μέρες γεμάτες ομιλίες, workshops και, φυσικά, εθελοντικές δράσεις. Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και την 5η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού, η εκδήλωση έχει φέτος τον τίτλο ���Light the Dark!”.

Φέτος, οι ομιλίες θα κινηθούν γύρω από θέματα όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός, το trafficking, ο ρόλος του εθελοντισμού στη διαχείριση και τη δημιουργία δομών υποστήριξης ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, ενώ παράλληλα θα λάβουν χώρα δράσεις για την φροντίδα αστέγων, καταγραφής προσβάσιμων σε ΑμεΑ χώρος, κοινωνικό μαγείρεμα, καθαρισμός γειτονιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επίσκεψη στο ΚΕΕΠΕΑ όπου οι εθελοντές θα παίξουν και θα μαγειρέψουν με τα φιλοξενούμενα παιδιά.