Στον εισαγγελέα θα απευθυνθεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά το φρικτό θάνατο της 15χρονης μαθήτριας που συ��κλόνισε όλη τη χώρα.

Ανήσυχος και για πιθανά μελλοντικά περιστατικά όμοια αυτού, εμφανίζεται ο δήμαρχος.

«Είναι παιδιά που μπαίνουν μέσα στο κτίριο και φοβάμαι μήπως έχουμε και άλλα τέτοια περιστατικά, και πώς θα προστατευτούν οι πολίτες. Ποιος ξέρει και πόσα άλλα έχουν γίνει και δεν τα έχουμε πάρει χαμπάρι;», αναρωτήθηκε ο κ. Μπουτάρης στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Μπουτάρης έκανε λόγο και για διάτρητους φράχτες στο παλιό εργοστάσιο, τονίζοντας, ωστόσο, πως δεν μπορεί να επέμβει ο δήμος χωρίς εισαγγελική παρέμβαση. Με τη σειρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, ζήτησε να επικοινωνήσει άμεσα ο δήμαρχος με τον εισαγγελέα, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να μην υπάρξουν άλλα τέτοια τραγικά περιστατικά.

Το χρονικό της τραγωδίας.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, η 15χρονη κοπέλα έπεσε στο κενό το περασμένο Σάββατο από ύψος τριών μέτρων, στο εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου κτιρίου του εργοστασίου «Αλλατίνι» στη Θεσσαλονίκη.

Τη νεαρή παρέλαβαν από το σημείο δυνάμεις του ΕΚΑΒ, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Λίγες ώρες αργότερα κατέληξε σε νοσοκομείο.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 16.00 το απόγευμα, οπότε και η κοπέλα βρέθηκε στον χώρο του πρώην εργοστασίου για να παίξει, μαζί με την παρέα της. Κάτω από αδιευκρίνιστες –μέχρι στιγμής- συνθήκες, η 15χρονη βρέθηκε στο κενό, χωρίς ο πατέρας της να μπορεί να κάνει το παραμικρό!

Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας ειδοποίησε ασθενοφόρο και οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της, δίχως όμως αποτέλεσμα.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΝΙΚΟΣ στη Θεσσαλονίκη: 15χρονη έπεσε από εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 15χρονη που έπεσε από το εργοστάσιο της Αλλατίνης