​Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα λίγων ασθενών βροχών στα δυτικά και βόρεια, και παγετό στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα νωρίς το πρωί, περιμένουμε για σήμερα. Τις πρωινές ώρες η ορατότητ�� θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 19 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ωστόσο στον Κορινθιακό, στο Σαρωνικό, στα θαλάσσια τμήματα νότια της Πελοποννήσου και στο Κρητικό οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν κατά περιόδους και τα 7 μποφόρ.

Στην Αττική

Παροδικές νεφώσεις με χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και βαθμιαία στα ανοικτά του Σαρωνικού τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις και αρκετό κρύο νωρίς το πρωί, περιμένουμε στη ��εσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.