​Η πιο αγαπημένη περίοδος του χρόνου πλησιάζει και το NJV Athens Plaza την υποδέχεται φορώντας τα γιορτινά του. Στην καρδιά της Αθήνας και πάντα στον παλμό όσων συμβαίνουν στην πόλη, το ξενοδοχείο γιορτάζει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Chef του εστιατορίου The Parliament, Νίκος Γιαννόπουλος, και η ομάδα του θα ετοιμάσουν ξεχωριστά μενού για την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ ανήμερα των γιορτών ένα ακόμη ιδιαίτερο γεύμα σας περιμένει στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με τα χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα πιάτα να σερβίρονται πάντα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής με τραγούδι.

Explorer's Bar.jpg
Στο Explorer’s Bar η ατμόσφαιρα θα θυμίζει πάρτι! Οι γιορτινές γεύσεις συναντούν premium ποτά υπό τους ήχους του DJ, ενώ το πλούσιο recovery breakfast που προτείνει το NJV Athens Plaza για την 1η Ιανουαρίου θα είναι το καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά!

Dinner.JPG

The Parliament Restaurant_2.jpg

Γιορτινό θα είναι το κλίμα και στο Plaza Lounge, όπου οι γλυκές δημιουργίες του chef patissier Διονύση Αλέρτα θα δίνουν τον δικό τους χριστουγεννιάτικο τόνο. Εξαιρετικές γεύσεις από αγνά υλικά που θα αποτελέσουν το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο για την οικογένεια και τους φίλους σας.

The Parliament Restaurant_1.JPG
The Parliament
Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, Buffet Δείπνο €75/άτομο
Ανήμερα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, Buffet Δείπνο €69/άτομο
Recovery Breakfast, 1η Ιανουαρίου 2016 €30/άτομο

The Parliament Restaurant_3.JPG

Explorer’s Bar
Παραμονή Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, Γιορτινό Buffet €50/άτομο
Ανήμερα Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς, Γιορτινό Buffet €50/άτομο

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 1 φιάλη κρασί/2 άτομα, ενώ για παιδιά έως 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50%.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Travelworks Communications (Δήμητρα Μωραΐτη | +30 210 9222525 | moraiti@travelworks.gr).