​Μία σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», με παρουσιάστρια την Ζήνα Κουτσελίνη.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο πατέρας μιας ανήλικης, η οποία έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια του νονού της. Σύμφωνα με τον κύριο Ηλία, ο οποίος δεν αποκάλυψε τα υπόλοιπα στοιχεία του, όταν η κόρη του ήταν έξι ετών έπεσε θύμα βιασμού από το νονό της.

Μάλιστα, η κοπέλα, η οποία σήμερα είναι 14 ετών, ζούσε αυτή τη φρίκη για δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ ο αδίστακτος άντρας την έβαζε και να ζητιανεύει.

Πρόκειται για ένα παιδί που γεννήθηκε εκτός γάμου και έμενε με τη μητέρα του. Εκείνη το άφηνε συχνά στο σπίτι της νονάς του. Έτσι, έβρισκε ευκαιρία ο νονός της για να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο κορμάκι της.

Το κοριτσάκι δεν άντεξε και εξομολογήθηκε τα όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό στη μεγάλη αδελφή του. Εκείνη με την σειρά της ενημέρωσε τον πατέρα της και εκείνος προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια η υπόθεση δεν έχει δικαστεί ενώ η μικρούλα πλέον ζει μαζί με τον πατέρα της και προσπαθεί να αφήσει πίσω τις μαύρες μέρε��!