​Ισχυρός κρίκος στην αλυσίδα των συμμάχων του «Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα», και αρωγός στην ανέγερση της «Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» αποτελεί το Ίδρυμα «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Σε μια σεμνή τελετή η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε στο πρόσωπο του προέδρου του Αντώνη Παπαδημητρίου, το κοινωφελές ίδρυμα για τη στήριξή του στον αγώνα των παιδιών κατά του καρκίνου.

«Σήμερα, 5 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου, αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που σε (εννοεί τον κύριο Παπαδημητρίου) υποδεχόμαστε εδώ μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στα οποία αναλογεί ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας και της μεγάλης δράσης του Ιδρύματος Ωνάση, για να σας εκφράσουμε μαζί με τους μικρούς μας ασθενείς την ευγνωμοσύνη μας!» είπε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στον Αντώνη Παπαδημητρίου, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος Ωνάση, την τιμητική πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ως συμβολική ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του, στο έργο του συλλόγου.

«Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του ιδρύματος Ωνάση και αυτή η βράβευση έρχεται σε μια πολύ επίκαιρη στιγμή για να μας θυμίσει ποια είναι η αποστολή του ιδρύματος. Η αποστολή είναι η υποστήριξη και η απελευθέρωση των δυνάμεων της χώρας και της κοινωνίας στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης» τόνισε ο Αντώνης Παπαδημητρίου πρόεδρος του ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Η συνεργασία τους συλλόγου Ελπίδα με το ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης, έχει έναν κοινό στόχο: την ενίσχυση του αγώνα της… ΕΛΠΙΔΑΣ κατά του παιδικού καρκίνου.