​Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί έναν γυναικολόγο-μαιευτήρα, ο οποίος ζήτησε φακελάκι για να ξεγεννήσει μια γυναίκα σε γνωστό δημόσιο νοσοκομείο της δυτικής Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος γιατρός – γυναικολόγος του ιδίου Νοσοκομείου, ο οποίος περιλαμβάνεται στη σχετική δικογραφία.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από την καταγγελία της συντρόφου του, σύμφωνα με την οποία οι δυο γιατροί του ζήτησαν το χρηματικό ποσό των 800 και 650 ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δεύτερος από τους παραπάνω γιατρούς, μετά τον τοκετό, απαίτησε και έλαβε από τον καταγγέλλοντα το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ τις επόμενες μέρες απαιτούσε να του καταβάλει και το υπόλοιπο χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Σε προγραμματισμένη συνάντηση σήμερα το πρωί, σε γραφείο του Νοσοκομείου, ο γιατρός παρέλαβε από τον καταγγέλλοντα το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ σε έρευνα που έγινε στο γραφείο βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο άλλος γιατρός, που απαίτησε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.