​Το Τζόκερ μοιράζει απόψε περισσότερα από 6,2 εκατ. ευρώ και από το πρωί, επικρατεί το αδιαχώρητο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, από τον κόσμο που σπεύδει για να δοκιμάσει την τύχη του!

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν στην κλήρωση Τζόκερ την περασμένη Κυριακή είναι οι εξής: 15,21,22,27,42 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Υπενθυμίζεται, ότι η κατάθεση των δελτίων θα γίνεται δεκτή μέχρι τις 21:30 το βράδυ της Πέμπτης, καθώς στις 22.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση Τζόκερ.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι τέσσερις βασικές αρχές για καλοτυχία στη ζωή, σύμφωνα με ερευνητή του Πανεπιστημίου Hertfordshire στην Αγγλία, έρευνες του Richard Wiseman:

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία.

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται.