​Στην δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, που επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος καθηγητή αγγλικών που εργαζόταν σε φροντιστήριο και είχε στην κατοχή του 1.170 αρχεία με σκληρό και αρρωστημένο υλικό παιδικής πορνογραφίας, ακόμα και με κτηνοβασίες σε βάρος βρεφών.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Αποστολίδη του Αλεξάνδρου και της Καλλιόπης.

kathigitis2.jpg
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών (μέχρι 23-05-2016), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με την ως άνω παράνομη δραστηριότητα του προαναφερόμενου ημεδαπού παρακαλούνται να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τηλεφωνικά στον αριθμό 111 88 ή στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e - mail ) στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποινική δίωξη κατά 56χρονου που συνελήφθη για ασέλγεια σε 9χρονη

Μόνο στο star.gr-Τεχνικός τηλεοπτικού σταθμού είναι ΔΡΑΚΟΣ ανηλίκων-Ασελγούσε σε 9χρονη

Ο πατέρας της Άννυ ΜΙΛΑ μέσα από τη φυλακή 7 μήνες μετά το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! 44χρονος παρενοχλούσε 13χρονη μέσω Facebook- Την έπεισε να του στείλει γυμνές της ΦΩΤΟ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η μητέρα της Μυρτούς- Πακιστανός την είχε ΒΙΑΣΕΙ και την είχε χτυπήσει με πέτρα