Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο η είδηση της σύλληψης ενός 56χρονου πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος εδώ και 2 χρόνια ασελγούσε σε 9χρονη. Στην κατοχή του βρέθηκαν εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Ο 56χρονος εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια ως τεχνικός στην ΕΡΤ3 ενώ είναι ομογενής από τη Γεωργία. Επίσης είναι διαζευγμένος εδώ και 10 χρόνια.

Πως έγινε η σύλληψη

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ένας φίλος του 56χρονου, επισκέφτηκε τον συλληφθέντα στο σπίτι του και είδε πως είχε βιντεοσκοπήσει όλα όσα έκανε στην 9χρονη. Ο πα-ΤΕΡΑΣ δύο ενήλικων παιδιών προέβαινε σε απίστευτα ασελγείς πράξεις εκτός από συνουσία.

Σαστισμένος έφυγε από το σπίτι και κατήγγειλε τα όσα είδε στην αστυνομία.

Τότε οι αρχές συνέλαβαν τον 56χρονο και διαπίστωσαν από έ��ευνα στο σπίτι του, ότι είχε πάρα πολλά ψηφιακά αρχεία αλλά και βίντεο με την 9χρονη γυμνή. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και πολλές φωτογραφίες από παιδιά που έπαιζαν σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης αλλά και φωτογραφίες από επίμαχα σημεία γυναικών σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο συλληφθείς τις φωτογράφιζε εν αγνοία τους.

Επιπλέον, βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την περαιτέρω εξέτασή τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί σάστισαν από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενώ όπως αποδείχθηκε η 9χρονη είναι από τη Γεωργία. Μάλιστα, η μαμά της, που έχει προβλήματα υγείας, είναι γειτόνισσα του υπαλλήλου της ΕΡΤ3.

Φαίνεται πως ο 56χρονος εκμεταλλευόταν το ότι η ανήλικη είναι από μονογονεϊκή οικογένεια με πλημμελή παρακολούθηση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Της Ισμήνης Λέντζου