​Συγκλονίζει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο απαθανατίζει τη στιγμή της έκρηξης στο ΣΕΒ.

Το υλικό έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας και δείχνει την ένταση της έκρηξης, η οποία κατάφερε να ισοπεδώσει τα πάντα!

Όπως βλέπετε, η εικόνα είναι από το εσωτερικό καταστήματος, που προφανώς ήταν κοντά στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, με τις μεγαλύτερες ζημιές να εντοπίζονται στο κτίριο της κυπριακής πρεσβείας.

Resizer (2).jpg
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας: «Άγνωστος δράστης-ες, τοποθέτησαν εξωτερικά της κεντρικής εισόδου των γραφείων του Σ.Ε.Β. (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών), μαύρο σακίδιο πλάτης που περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (Α.Ε.Μ), αποτελούμενος από άγνωστα μέχρι στιγμής συστατικά, ο οποίος εξερράγη.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο κτήριο του Σ.Ε.Β., στο έναντι πρατήριο υγρών καυσίμων, σε παρακείμενα σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα, καθώς και θραύσεις υαλοπινάκων, σε κτήριο της Πρεσβείας της Κύπρου και Ξενοδοχείου. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ατόμων. Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι την 02:50 ώρα της ιδίας, άγνωστος άνδρας, κάλεσε στα τηλεφωνικά κέντρα εφημερίδων δηλώνοντας ότι θα εκραγεί βόμβα, στο Σ.Ε.Β., στην οδό Ξενοφώντος, δίνοντας χρονικό περιθώριο σαράντα (40) λεπτών. Προανάκριση ενεργείται από τη Δ.Α.Ε.Ε.Β».