​Ανατριχιαστική είναι η είδηση ότι επιτήδειος προσπάθησε να απαγάγει παιδάκι…, κάνοντας λόγο πλέον για το δεύτερη απόπειρα αρπαγής ανηλίκου μέσα σε λίγες μέρες!

Το περιστατικό έγινε το Σάββατο 21/11, όταν ο 4χρονος έπαιζε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο 1ο Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος, το οποίο βρίσκεται στην οδό Σπετσών και Θεμιστοκλέους. Εκεί βρισκόταν και η μητέρα του.

Τότε, ένας 50χρονος άνδρας, φαλακρός – σύμφωνα με τις μαρτυρίες- , πλησίασε το παιδάκι, και πιάνοντας το από το χέρι, το απομάκρυνε από το σχολείο. Κάποια στιγμή όμως, καθώς το έσερνε, το παιδάκι άρχισε να κλαίει δυνατά, γεγονός που τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονταν στην κοντινή λαϊκή αγορά.

Ο άνδρας αναγκάστηκε να το αφήσει και μάλιστα πρόλαβε να εξαφανιστεί! Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να βρουν τη μητέρα του 4χρονου για να αφήσουν το παιδάκι στα χέρια της! Η μητέρα βρέθηκε… ο φαλακρός «απαγωγέας» όμως όχι.

Πριν από μερικές μέρες, στις 7 Νοεμβρίου, μία γυναίκα ρομά είχε επιχειρήσει να αρπάξει ένα 3χρονο αγοράκι, σε σούπερ μάρκετ της Βάρης. Το αγοράκι φώναξε δυνατά "μαμά", η οποία το άκουσε και το έσωσε!