​Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τα μέλη κυκλώματος που εξαπατούσαν ιδιοκτήτες και υποψήφιους αγοραστές πολυτελών ακινήτων στο Ψυχικό και τη Βούλα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ηγετικό ρόλο φέρονται να είχαν μια γυναίκα 45 χρόνων και o 38χρονος συνεργός της, οι οποίοι προφυλακίστηκαν.

Η ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα συστηνόταν ως... μεσίτρια και κατάφερνε να εξαπατά τα ανυποψίαστα θύματα της. Ακόμη και έμπ��ιρους επιχειρηματίες μπορούσε να πείσει με τη γοητεία της!

Τα μέλη της σπείρας πλησίαζαν μεσίτες που αναλάμβαναν την αγοροπωλησία ακινήτων ή απευθείας τους ιδιοκτήτες, έπαιρναν τα γνήσια έγγραφα που αφορούσαν το ακίνητο και προχωρούσαν τις διαδικασίες. Χρησιμοποιούσαν δικούς τους συμβολαιογράφους και δικηγόρους, οι οποίοι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, είχαν άγνοια για την δράση τους!

Η 45χρονη "μεσίτρια" και οι συνεργοί της κατηγορούνται ότι έπειθαν ιδιοκτήτες πολυτελών σπιτιών στην Βούλα και στο Ψυχικό, πως θα τα πουλήσουν σε συμφέρουσες τιμές, ενώ την ίδια στιγμή έλεγαν στους υποψήφιους αγοραστές ότι θα τα αγόραζαν σε τιμή ευκαιρίας.

Στην περίπτωση 38χρονου επιχειρηματία κατάφεραν να του πάρουν ως προκαταβολή... 8.600 ευρώ για ένα ακίνητο στο Παλαιό Ψυχικό, ενώ νωρίτερα είχαν επιχειρήσει να κάνουν το ίδιο με άλλη κατοικία στην Άνω Βούλα.

Σε μια άλλη περίπτωση, τα μέλη της σπείρας είχαν καταφέρει να μεταβιβάσουν ένα ακίνητο στο Ψυχικό, έναντι του ποσού των 550.000 ευρώ . Το ίδιο σπίτι είχαν επιχειρήσει να το πουλήσουν σε τρία άτομα, και είχαν πάρει προκαταβολές.

Τα χρήματα από τις πωλήσεις, που ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ, δεν δόθηκαν ποτέ στους ιδιοκτήτες.

Τέλος στην δράση του κυκλώματος έβαλα�� αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, που ερευνούσαν την υπόθεση τους τελευταίους μήνες.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR